Contact us via e-mail

Prefer to e-mail your question or just want to send us some feedback?

Prefer to e-mail your question or just want to send us some feedback?

Weather Forecast | Weather Maps
Курсна листа:

    1 Eur  = 61,6 Ден.
    1 $      = 39,5Ден.
ДОМА             ЦЕНОВНИК             ЛОКАЦИЈА             КОНТАКТ
НЕГОРСКИ БАЊИ
Ценовник
Посетител бр.:
АКЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА
ВОН СЕЗОНСКО НАМАЛУВАЊЕ

Хотел Јасен(приземје и втор спрат)домашни
гости
странски
гости
Полнпансион во двокреветна соба по лице 1150 ден. 1350 ден. 22 €
Полупансион во двокреветна соба по лице 1100 ден. 1290 ден. 21 €
Ноќевање во двокреветна соба по лице 1000 ден. 1200 ден. 19.5 €
Полнпансион во еднокреветна соба по лице 1400 ден. 1600 ден. 26 €
Полупансион во еднокреветна соба по лице 1300 ден. 1540 ден. 25 €
Ноќевање во еднокреветна соба по лице 1100 ден. 1290 ден. 21 €
Дневен одмор 1000 ден. 1200 ден. 19.5 €


Хотел Јасен (Прв спрат)домашни
гости
странски
гости
Полнпансион за две лица 2700 ден. 2950 ден. 48 €
Полупансион за две лица 2500 ден. 2650 ден. 43 €
Ноќевање за две лица 2300 ден. 2520 ден. 41 €
Полнпансион, сам во соба 1600 ден. 1850 ден. 30 €
Полупансион, сам во соба 1500 ден. 1720 ден. 28 €
Ноќевање, сам во соба 1500 ден. 1720 ден. 28 €
Полнпансион за две лица во апартман 4000 ден. 4240 ден. 69 €
Полупансион за две лица во апартман 3800 ден. 4060 ден. 66 €
Ноќевање за две лица во апартман 3500 ден. 3750 ден. 61 €
Полнпансион за едно лице во апартман 2200 ден. 2400 ден. 39 €
Полупансион за едно лице во апартман 2100 ден. 2340 ден. 38 €
Ноќевање за едно лице во апартман 2000 ден. 2210 ден. 36 €
Помошен кревет во апартман, полнпансион 1500 ден. 1720 ден. 28 €
Помошен кревет во апартман, полупансион 1400 ден. 1600 ден. 26 €
Помошен кревет во апартман, ноќевање 1300 ден. 1540 ден. 25 €


Хотел Илиндендомашни
гости
странски
гости
Полнпансион во трокреветна соба 1000 ден. 1200 ден. 19.5 €
Полупансион во трокреветна соба 950 ден. 1140 ден. 18.5 €
Полнпансион во двокреветна соба 1050 ден. 1320 ден. 21.5 €
Полупансион во двокреветна соба 950 ден. 1200 ден. 19.5 €
Полнпансион во еднокреветна соба 1300 ден. 1540 ден. 25 €
Полупансион во еднокреветна соба 1250 ден. 1480 ден. 24 €
Ноќевање за едно лице 900 ден. 1110 ден. 18 €
Дневен одмор 900 ден. 1200 ден. 19.5 €


За деца од 5 до 12 години 50% намалување од редовната цена
Во цената на пансионот не е вклучено:
Туристичка такса40 ден.0.65 €
Осигурување10 ден.0.17 €
За странци терапијата пропишана од лекар се наплаќа310 ден.5 €
Релакс масажата се наплаќа по ценовник
Користење на базен за пансионски гости е без надомест
ЗУПЛ Негорски Бањи има склучено Договор со Фондот за здравствeно осигурување на РМ.
Гостите кои престојуваат во Хотел Божур во рамки на цената, можат да користат: џакузи со термална вода, финска сауна, инфра ред сауна и тушеви со термална вода.
Оброци за полнпансион се достапни по барање на гостинот (300 ден. по особа)
* Ве молиме имајте во предвид дека во цените не влегуваат медицински третмани.
Сите цени се со вклучен ДДВ и туристичка такса.

РЕДОВНИ ЦЕНИ

Хотел Јасен(приземје и втор спрат)домашни
гости
странски
гости
Полнпансион во двокреветна соба по лице 1150 ден. 2150 ден. 35 €
Полупансион во двокреветна соба по лице 1100 ден. 1840 ден. 30 €
Ноќевање во двокреветна соба по лице 1000 ден. 1540 ден. 25 €
Полнпансион во еднокреветна соба по лице 1500 ден. 2580 ден. 42 €
Полупансион во еднокреветна соба по лице 1400 ден. 2460 ден. 40 €
Ноќевање во еднокреветна соба по лице 1200 ден. 1540 ден. 25 €
Дневен одмор 1000 ден. 1540 ден. 25 €

Хотел Јасен (Прв спрат)домашни
гости
странски
гости
Полнпансион за две лица 3500 ден. 4920 ден. 80 €
Полупансион за две лица 3200 ден. 4300 ден. 70 €
Ноќевање за две лица 2800 ден. 3690 ден. 60 €
Полнпансион, сам во соба 2500 ден. 3380 ден. 55 €
Полупансион, сам во соба 2300 ден. 3070 ден. 50 €
Ноќевање, сам во соба 2000 ден. 2460 ден. 40 €
Полнпансион за две лица во апартман 6000 ден. 7070 ден. 115 €
Полупансион за две лица во апартман 5500 ден. 6760 ден. 110 €
Ноќевање за две лица во апартман 5000 ден. 5840 ден. 95 €
Полнпансион за едно лице во апартман 3500 ден. 4300 ден. 70 €
Полупансион за едно лице во апартман 3200 ден. 4000 ден. 65 €
Ноќевање за едно лице во апартман 3000 ден. 3690 ден. 60 €
Помошен кревет во апартман, полнпансион 2000 ден. 2770 ден. 45 €
Помошен кревет во апартман, полупансион 1000 ден. 2770 ден. 45 €
Помошен кревет во апартман, ноќевање 1800 ден. 2460 ден. 40 €


Хотел Илиндендомашни
гости
странски
гости
Полнпансион во трокреветна соба 1000 ден. 1540 ден. 25 €
Полупансион во трокреветна соба 950 ден. 1350 ден. 22 €
Полнпансион во двокреветна соба 1050 ден. 1720 ден. 28 €
Полупансион во двокреветна соба 950 ден. 1540 ден. 25 €
Полнпансион во еднокреветна соба 1350 ден. 2150 ден. 35 €
Полупансион во еднокреветна соба 1250 ден. 1970 ден. 32 €
Полупансион во двокреветна соба 1050 ден. 1720 ден. 28 €
Ноќевање за едно лице 1000 ден. 1230 ден. 20 €
Дневен одмор 1000 ден. 1540 ден. 25 €