Спорт и рекреација

Бањскиот комплекс располага со три фудбалски терени, патеки за трчање и пешачење, патеки за велосипедисти и теретана. Пријатната клима и благите зими создаваат идеални услови за рекреација и професионална обука на спортисти. Поради ова но и поради достапните и континуирани здравствени услуги голем број фудбалски тимови од земјава и странство, ракометни тимови, атлетичари и спортисти од други профили редовно ги обавуваат своите подготовки во бањскиот комлекс.

Спорт и рекреација

Бањскиот комплекс располага со три фудбалски терени, патеки за трчање и пешачење, патеки за велосипедисти и теретана. Пријатната клима и благите зими создаваат идеални услови за рекреација и професионална обука на спортисти. Поради ова но и поради достапните и континуирани здравствени услуги голем број фудбалски тимови од земјава и странство, ракометни тимови, атлетичари и спортисти од други профили редовно ги обавуваат своите подготовки во бањскиот комлекс.


Како да ги користите нашите услуги?