Copyright 2007 Негорски Бањи All rights reserved.
Weather Forecast�|�Weather Maps
Курсна листа:

    1 Eur  = 61,3 ден
    1 $      = 45,0 ден
ДОМА             ЦЕНОВНИК             ЛОКАЦИЈА             КОНТАКТ
НЕГОРСКИ БАЊИ
Контакти
Име и Презиме
Телефон
E-mail
Коментар
> Прати       > Избриши

Негорски Бањи

с. Негорци, 1480 Гевгелија
Република Македонија

Рецепција

+389 34 231.174

Лекарска ординација

+389 34 231.177

zdravstvo@negorskibanji.com.mk

Факс

+389 34 231.175

E-mail

info@negorskibanji.com.mk

Трансакциската сметка

Еуростандард Банка АД 370011100073002