Copyright 2007 Негорски Бањи. All rights reserved.
Weather Forecast | Weather Maps
Курсна листа:

    1 Eur  = 61,3 Ден.
    1 $      = 45,0Ден.
ДОМА             ЦЕНОВНИК             ЛОКАЦИЈА             КОНТАКТ
НЕГОРСКИ БАЊИ
Рекреација
Посетител бр.:


       Спорт и рекреација

       Бањскиот комплекс  располага со   фудбалски терени, патеки за трчање и пешачење, патеки за велосипедисти и  теретана. Пријатната клима и благите зими создаваат идеални услови за рекреација и професионална обука на спортисти. Поради ова  но и поради достапните и континуирани здравствени услуги голем број фудбалски тимови од земјава и странство, ракометни тимови , атлетичари и спортисти од други профили редовно ги обавуваат своите подготовки  во бањскиот комлекс..
....................................................................................................................................................