Локација

Негорски бањи се лоцирани на 3 km од градот Гевгелија, Република МАКЕДОНИЈА и 7km од границата со ГРЦИЈА. До НЕГОРСКИ БАЊИ може да пристигнете со автомобил, со авион или со воз.

Погледнете го нашиот ценовник

Ценовник