Настани

Изложба на кучиња - Гран-при Гевгелија

12.05.2018

Во пресрет на изложбата на кучиња со најдолга традиција, "Гран-при Гевгелија", која ќе се одржи во комплексот Негорски Бањи на 12ти  и 13ти Мај 2018 година, Ве покануваме да поминете два незабора...

Покер турнир

11.05.2017

Комплексот се наоѓа на далечина од 3км од Гевгелија, на надморска височина од 50 метри. Лоциран е во многу специфична средина, во подножјето на планината Кожуф, помеѓу богата и ретка јасенова шума, ко...

Изложба на кучиња

11.05.2017

Во пресрет на изложбата на кучиња со најдолга традиција, “Grand Prix Gevgelija" која ќе се одвива во комплексот Негорски Бањи во периодот од 26 до 28 мај 2017, Ве покануваме овие два незаборавни дена ...