Изложба на кучиња - Гран-при Гевгелија

12.05.2018

Во пресрет на изложбата на кучиња со најдолга традиција, "Гран-при Гевгелија", која ќе се одржи во комплексот Негорски Бањи на 12ти  и 13ти Мај 2018 година, Ве покануваме да поминете два незаборавни денови во еден од нашите хотели.

Гран-при Гевгелија

12 & 13 Мај 2018

2 x CACIB Изложби (една ноќна изложба)

Плус:

2 x Специјални Изложби за Cane Corso

Специјална Изложба за Dogo Argentino

Специјална Изложба за IX FCI Група

Комплексот се наоѓа на растојание од 3 километри од Гевгелија. Се наоѓа во многу специфично опкружување во подножјето на планината Кожуф, помеѓу богатите и ретки јасенови шуми, што претставува природен парк. Јасеновата шума покрива површина од 22 хектари околу комплексот