Хотел Јасен

Во бањскиот комплекс Негорски Бањи има 3 хотели. Со реновирањето на постојаните хотелски комплекси пролетта 2007 во значителна мера се подигна квалитетот на сместување. Квалитетното сместување овозможува пријатен престој, како за оние гости кои имаат потреба од користење на водата и физикалните терапии, така и за оние кои имаат потреба од одмор и рекреација. Хотелите се со различен степен на квалитет.

Хотел Јасен има капацитет од 126 легла. Во овој хотел има 6 апартмани кои имаат дневна соба со ТВ, двд, интеренет пристап, телефон, клима уред, фрижидер, тераса, тоалет и спална соба со бања. Хотелот има и 6 еднокреветни соби опремени со ТВ, телефон, фрижидер, клима уред. Двокреветните соби се опремени со ТВ и телефон.

Погледнете го нашиот ценовник

Ценовник