Спорт и рекреација

Бањскиот комплекс располага со три фудбалски терени, патеки за трчање и пешачење во шума од јасени , патеки за велосипедисти и теретана. Пријатната клима и благите зими создаваат идеални услови за рекреација и професионална обука на спортисти. Поради ова но и поради достапните и континуирани здравствени услуги голем број фудбалски тимови од земјава и странство, ракометни тимови, атлетичари и спортисти од други профили редовно ги обавуваат своите подготовки во Негорски Бањи

Спорт и рекреација

Бањскиот комплекс располага со три фудбалски терени, патеки за трчање и пешачење во шума од јасени , патеки за велосипедисти и теретана. Пријатната клима и благите зими создаваат идеални услови за рекреација и професионална обука на спортисти. Поради ова но и поради достапните и континуирани здравствени услуги голем број фудбалски тимови од земјава и странство, ракометни тимови, атлетичари и спортисти од други профили редовно ги обавуваат своите подготовки во Негорски Бањи


Како да ги користите нашите услуги?